Training de Aprofundare și Facilitare a Meditațiilor OSHO®, în România: 23 Octombrie – 27 Octombrie 2024

Va fi bine și pentru tine. Aceasta este observația mea, că sunt multe lucruri pe care le înveți doar atunci când începi să le predai. Cea mai bună cale să înveți ceva este să predai acel lucru.

Osho

Vă invităm cu bucurie la OSHO® Meditation In-Depth and Facilitating Training, training-ul de aprofundare și facilitare a meditațiilor OSHO®, în perioada 23 Octombrie – 27 Octombrie, 2024, la Plaiul Foii, în Munții Piatra Craiului.

Acest training se adresează tuturor celor care:

 • vor să învețe cum să faciliteze și să devină facilitatori certificați ai meditațiilor OSHO®;
 • vor să aprofundeze meditația în general și meditațiile active OSHO® în particular;
 • vor să exploreze metode active de meditație, vor să deprindă tehnici simple de aplicat pe parcursul unei zile, pentru relaxare, centrare și prezență;
 • sunt interesați de dezvoltarea lor personală și lucrează cu oameni pasionați de dezvoltare personală;
 • lucrează cu oameni dornici să introducă arta meditației în viața lor personală și/sau profesională.

Aceste zile te vor susține să explorezi și să aprofundezi înțelegerea meditației, în general, și a Meditațiilor OSHO®, în particular, să deprinzi abilitațile și încrederea necesare pentru a introduce/facilita sesiuni de meditație și altora — fie ei prieteni, în cadrul spa-urilor și al centrelor de meditație, în propriile cursuri, training-uri, în propria afacere și în alte stabilimente profesionale.

Devino facilitator certificat al meditațiilor active OSHO®!

Acest training îți oferă câteva zile informative, experiențiale și jucăușe. Vom aborda aceste metode active de meditație din multe puncte de vedere pentru facilitarea lor.

Modul în care abordezi meditația și înțelegerea punctelor cheie ale fiecărei meditații poate face diferența în felul în care experimentezi meditația și beneficiile pe care le obții. E valabil atât pentru tine, cât și pentru cei cărora vei alege să impartășești aceste meditații.

În acest parcurs, se pune accentul pe aprofundarea conținutului meditațiilor OSHO® și a modului în care obținem maxim prin practicarea lor. Atât prin aprofundarea înțelegerii meditațiilor OSHO® pe care le cunoști deja, cât și prin experimentarea celor pe care poate nu le-ai explorat pana acum.

Pe parcursul acestor zile vom explora și vom vorbi despre următoarele aspecte:

 • Ce este și ce nu este meditația?
 • Care sunt principalele neînțelegeri în legatură cu meditația?
 • Există un moment și un loc potrivite pentru meditație?
 • Cum să alegi metoda potrivită și cum pregătești spațiul pentru meditație?
 • Cum să îți creezi o relație cu meditația?

Temele principale ale acestui training sunt:

 • Cine/ce este Osho;
 • Abordarea unica si “climatul” din jurul meditațiilor OSHO®;
 • Aprofundarea unui număr mare de meditații active OSHO®: detaliile științifice din spatele lor, esența etapelor, punctele vitale care fac diferența;
 • Scurte meditații de practicat în timp ce facilitezi;
 • Rolul unui facilitator, „tips & tricks” pentru facilitare;
 • Propriile întrebări și cum să răspundem la întrebările participanților;
 • Comunicare relaxată și centrată, folosirea echipamentului, practica pentru prezentare.

Condiții de participare

Pentru înscrierea la acest training, este importantă experiența cu meditațiile active OSHO®.

Program

Miercuri, 23 Oct. 2024: 16.00-22.00 (cu pauză de ceai și cină);
Joi-Sâmbătă, 24 Oct. – 26 Oct. 2024: 07.30-22.00 (cu cele 3 mese pe zi și 2 pauze de ceai);
Duminică, 27 Oct. 2024: 7.30- 13.00 (cu mic dejun și prânz).

Despre trainer

Training-ul este susținut de Kiran, cu asistența lui Jivan. Având o experiență personală de peste 20 ani în practicarea diferitelor tehnici de meditație, Kiran a descoperit în 1996 munca și meditațiile lui Osho.

În călătoria sa de redescoperire de sine și de transformare personală, Kiran a călatorit extensiv în Asia, America Centrală și Europa, parcurgând diferite training-uri de meditație, lucru corporal (este practician în Masaj Balinez și Watsu), Trance Dance, Tantra.

În calitatea sa de trainer (certificat de OSHO International Foundation) pentru facilitatori de meditații OSHO®, Kiran are o experiență vastă și bogată în practica meditațiilor și terapiilor (meditative) OSHO®.

Alături de Jivan, partenerul său, Kiran susține din 2006 sesiuni și ateliere de transformare personală prin meditație — atât în Romania, cât și în alte țări.

În privința atelierelor sale, Kiran este pasionată să creeze un spațiu de prezență, încredere, (com)pasiune, blândețe și joacă.

Investiția ta

– 3750 lei in cam dbl/ pers
– 4050 lei in cam sgl

REDUCERE PANA PE 21 IULIE
– 3400 lei in cam dbl/ pers
– 3700 lei in cam sgl

Pentru cei care au parcurs acest training si vor sa isi reinnoiasca invatarea si pregatirea, costul este 2700 lei in cam dbl sau 3000 lei in cam sgl.

*Costul include: 4 nopți de cazare cu pensiune completă, pauzele de ceai (3/zi), participarea la întregul training, materialele folosite pe parcursul training-ului, manualul de training, certificatul de absolvire.

**Locuri limitate: 22 de participanți.

***Veți primi detalii de plată pe email.

Info & înscrieri: Kiran.Jivan.Info@gmail.com

WordPress Theme by sumowp.com