Impresii

Vin cu o mare deschidere la taberele Osho și cu multă încredere. Întotdeauna se schimbă ceva în timpul lor si mai ales după, întotdeauna plec cu o altă înțelegere a lucrurilor și a ceea ce mi se întâmplă. Am reușit să vindec lucruri pe care nu reușisem să le vindec altfel și sunt foarte fericită de acest lucru și foarte recunoscătoare! Mulțumesc, Kiran și Jivan, că organizați aceste tabere și că duceți mai departe aceste meditații, an de an! Thank you both, mă simt recunoscătoare că v-am întâlnit și, prin voi, aceste minunate tool-uri de transformare și vindecare interioară! Vă iubesc!

— Ramona Samson, București

Pentru mine una dintre cele mai frumoase experiențe a fost Osho Meditation & Music Camp. Am înțeles cât de important este să fiu conectat cu mine însumi și cu ceea ce mă înconjoară. După experiența de la Osho Meditation & Music Camp, am devenit mai responsabil, mai motivat și chiar mult mai fericit! Kiran și Jivan, vă mulțumesc pentru ajutorul acordat!

— Dumitru Roșca, București

Pentru mine, chiar dacă are un pattern repetitiv, ce nu-mi oferă surprize (dinamica dimineața, kundalini seara, night meditation ultima — la fel în fiecare zi, total diferit de tabăra de tantra, preferata mea), recunosc că mă atrage de fiecare dată să particip… E o călătorie spre mine, mai profund și mai profund în interior, cu fiecare participare… Îmi place mult ideea muzicii live însoțite de momentele de silence și starea de meditație chiar în acele momente… Îmi place foarte mult locul taberei: intimitatea cabanei, spațiul creat de Kiran și de Jivan, atât în interior, fizic, precum amenajarea locului, cât și spațiul energetic de conținere a tuturor participanților; îmi place natura, ferită de prezența turiștilor, în care zilnic ne scufundăm în meditație; îmi place meniul vegetarian atent pregătit, deși de multe ori, în energia degajată, mi se întâmpla să nu am nevoie de hrană. Apreciez organizarea administrativă, perfectă în toate aspectele ei, ce nu se văd din afară, și mulțumesc echipei de suport pentru micile doleanțe personale, rezolvate mereu. În program, îmi place momentul sharingului, care încă mă face să mă abțin din a spune, pe de alta parte mă deschide din ce în ce mai mult… E emoționant și încurajator să mă regăsesc în împărtășirile celorlalți…

— Radha, București

Participând la această tabără de meditație Osho, am cunoscut doi îndrumători profunzi și generoși — Jivan și Kiran — și am întâlnit un grup minunat, de oameni autentici, cu inima deschisă. Evenimentul mi-a crescut bucuria de a trăi, întărind legătura cu Divinitatea. Sunt profund recunoscătoare…

— Turiya Danielle, București

În 2020, am participat pentru prima oară la tabăra OSHO, de meditație și muzică live, și aceasta a fost una dintre cele mai bune decizii de viață pe care le-am luat vreodată. Mă simt mai bucuroasă, mai echilibrată, și sunt capabilă să fac totul cu o mai mare claritate. Liniștea resimțită după această retragere continuă să se aprofundeze, este o experiență pe care nu am mai trăit-o până acum, în toată viața mea. Printre altele, această liniște m-a ajutat să dorm mai bine, crescând dramatic capacitatea mea de a fi mai prezentă clipă de clipă. Kiran și Jivan au creat mediul perfect pentru a-mi explora toate emoțiile în timp ce se ridicau la suprafață, și a fost o onoare pentru mine să mă aflu în compania unor suflete atât de bune, de frumoase și de iubitoare.

— Jacky, Anglia

Osho Meditation & Music Camp este pentru mine cel mai relaxant si cu cele mai puține provocări dintre toate retreat-urile organizate de Kiran & Jivan. Pornind de la ideea lui Osho de a ne bucura și de e celebra fiecare moment, indiferent de ce ne aduce Existența, Kiran & Jivan cred că se folosesc de relația lor specială cu Existența pentru a ne aduce numai momente de bucurie și încântare, pentru a urma mai ușor îndemnul lui Osho. Acest retreat merită experimentat măcar o dată în viață!

— Pramod, București

Osho Meditation & Music Camp in Romania? Foarte sănătoasă pentru mine tabăra asta, m-a ajutat să prind rădăcini în momentul prezent, să fiu plin de energie și să-mi amintesc de mine însumi și de prezența lui Osho, ca și cum aș fi fost în Pune, la Centrul Internațional de Meditație Osho. Mai mult decât atât, atmosfera taberei este în mod unic plină de bucurie și atât de prietenoasă, cum nici nu vă puteți imagina :))! Încă ceva. După cum spunea Kahlil Gibran, „Copacii sunt poeme pe care pământul le scrie pe cer.” Aici, la Osho Meditation & Music Camp in Romania, veți trăi cu adevărat alături de Jivan și de Kiran, în mijlocul naturii minunate de la munte, unde veți vedea, auzi și simți cu inima frumoasele „poeme” scrise și cântate de pământ pentru cer!! Bucurați-vă de fiecare clipă. Vă urez o călătorie fericită în voi înșivă și în munții din România!

— Bodhiprem Alexandre Ramat, Pune (India)

WordPress Theme by sumowp.com