Meditație

Te invităm în această tabără pentru a aduce spațiul și calitatea meditației în fiecare moment și în fiecare gest sau acțiune: luarea mesei, mersul pe jos, vorbirea, spălarea dinților, dansul, îmbrăcatul, dușul, șederea, privirea…

Meditația este o reamintire, o calitate a ființei noastre. Vom explora diverse tehnici care ne susțin să ne amintim de spațiul interior al liniștii, al meditației, care este întotdeauna la dispoziția noastră.

Te invităm într-un spațiu și într-o atmosferă prietenoase și relaxante, să îți dai voie să te reconectezi cu tine însuți, cu spațiul tău lăuntric de liniște deplină, dar și cu natura minunată, sălbatică și primitoare a munților, care ne susține în profunda noastră călătorie spre a fi naturali, spre a ne revărsa în liniștea plină de bucurie a existenței.

Nu contează experiența ta privind meditația, oricine este primit cu căldură, pentru a trăi împreună acel ceva unic adus de fiecare experiență trăită în cadrul taberei de meditație.

Alătură-te nouă și minunatei echipe de prieteni dedicați, pentru o aventură meditativă încântătoare, susținută de muzică, dans, tăcere, natură și de câmpul magic de energie a lui Buddha, pe care îl creăm împreună.

MAI MULT

WordPress Theme by sumowp.com